Når du skal vælge et par nye golfsko, er det vigtigt at tage stilling til hvordan og hvor ofte du spiller. Hvilken forhold spiller du i? Er det altid i solskin, eller er du også at finde på golfbanen på regnfulde dage i foråret og efteråret? Alt dette bør du tage med i overvejelserne omkring valg af golfsko. Spiller du kun i sommer månederne, kan du gå efter en mere let og luftig golfsko eller golfsandaler, mens du i de mere kolde måneder har brug for en mere robust golfsko, der er vandafvisende og har bedre greb og absorbering.

Golfsko modeller
Som nævnt bør du tænke over dine behov og hvilke forhold du kommer til at spille i, inden du kan tage beslutningen om de bedste golfsko. Til de forskellige forhold og sæsoner, findes der forskellige typer af golfsko og her kan nævnes:

  • Klassiske Golfsko
  • Vintergolfsko
  • Street Golfsko
  • Golf Sandaler


Hvor ligger dit behov

Golfsko findes i mange forskellige varianter og prisklasser og prisen på dine golfsko bør gå hånd i hånd med dit behov og de timer du tilbringer på golfbanen. Spiller man meget, får man også gået rigtig mange kilometer og det rette par golfsko kan derfor være altafgørende, i forbindelse med komfort og med henblik på at undgå skader.

Har du brug for spikes

Spikes er et begreb fra golfverdenen. Spikes er en form for knopper, der kan monteres på undersiden af dine golfsko, for at give et bedre greb. Spikes bruges derfor når underlaget på greenen er blødt. Golf kræver et godt fodfæste i forbindelse med dine slag, men samtidig er golfbaner ofte meget kuperet og derfor kan det give udfordringer og være svært at stå ordentligt fast på regnfulde dag. Her bliver spikes en altafgørende del af dit golfudstyr.

De bedste golfsko mærker
Der er rigtig mange brands der producerer golfsko, men blandt de bedste golfsko kan nævnes mærker som Nike og FootJoy. Nike er et af de førerende sports brands i verden og producerer sportstøj og sko til de fleste kendte sportsgrene. Derfor dækker deres golfunivers også over alt fra golftøj til golfsko. FootJoy derimod, har specialiseret sig i at designe og producere netop golfsko og er blevet eksperter på dette område.


Hvis du er bekendte med de forskellige typer af golfsko, brands og størrelser, er der ofte et stort sortiment at gå på opdagelse i online. Er det derimod første gang du står overfor at skulle købe et par golfsko, anbefaler vi at tage forbi din lokale golfbutik, for at prøve de forskellige modeller og blive guidet af fageksperter.