En virksomhed med flere mødelokaler og høj mødeaktivitet kan let rende ind i udfordringer, når der skal bookes mødelokaler, hvis der ikke er et system, som kan give et rimeligt overblik over de forhåndenværende ledige lokaler. Ofte er der lokaler, som er mere foretrukne end andre, og der kan være rift om at komme til at booke dem. Hvis man skal have et overblik over faciliteterne, så kan det være en god hjælp med et digitalt system, der kan guide en.

Med Pronestors værktøj til mødeplanlægning, Pronestor Planner, får virksomheden et online digitalt system, der giver overblik for alle ansatte, så risikoen for dobbeltbooking bringes helt ned på nul. Det er vigtigt for en virksomhed, der gerne vil signalere, at der er styr på tingene, at der ikke sker uheld som dobbeltbookinger af lokaler og personale. Det virker ikke overbevisende på kunder og leverandører, hvis der opstår dårlig mødeplanlægning.

Styr på gæsterne

Pronestor har flere redskaber i den digitale værktøjskasse. Udover mødeplanlægning findes der også et glimrende værktøj til gæsteregistrering, som giver overblik over hvem der kommer ind og ud af huset udefra. Det giver større sikkerhed og bedre overblik. Og samtidigt hjælper det også på den daglige mødeplanlægning, at man ved, hvem der er hvor og hvornår. Det hele foregår online og registreres digitalt. Det giver gode muligheder for senere analyse.

Ved at analysere den daglige færden i virksomheden kan man danne sig et overblik over, hvor det kan være smart at rette til, så aktiviteterne kan blive endnu mere flydende, til gavn for både personale og ledelse i den daglige drift. Med gode værktøjer kan man optimere processerne i virksomheden, så flowet kommer helt i top.

Download en demo og prøv selv

Fra Pronestors hjemmeside kan man hente demoer af de forskellige værktøjer og lære dem at kende. Disse demoer kan også vise alle fordelene ved værktøjerne, når man bruger dem rigtigt. Der kan være mange penge at spare ved at optimere processerne i virksomheden, så der kommer bedre system i de daglige gøremål. Både medarbejdere og ledelse vil opleve en stor lettelse med hjælp fra disse værktøjer.