-6.5 C
Denmark

Få nemt laminatgulv til din bolig på nettet

Boligen er vores base. Det er her vi bor, dette er vores hjem, og her skal vi trives og have det rart. Man kan indrette sit hjem som man vil. Nogle holder af det rå og rustikke, andre vil gerne have det pænt og minimalistisk. Og så er der en hel del, der bare vil have det nemt og praktisk, så man ikke skal bruge hele weekenden på rengøring og oprydning. Vi er heldigvis alle forskellige, og det må gerne afspejle sig i den måde, vi indretter os på. Gulvene er helt basale i den forbindelse.

Ludbehandlede plankegulve er meget smukke, men kræver meget pleje. Hvis man godt vil slippe lidt nemmere om det med rengøring, så kan et laminatgulv være den ideelle løsning. Et laminatgulv kræver et minimum af pleje, og det kan se ud på mange forskellige måder. Det kan sagtens ligne et rustikt trægulv, men det kan også være mere minimalistisk. Fælles for alle disse gulve er, at de er utroligt nemme at rengøre og kræver et minimum af pasning. Derfor er der mange, der vælger dem.

Mål op og kom i gang

Man kan lægge laminatgulv oven på de fleste gulve. Man får dem ofte som såkaldte klikgulve. Det er ikke raketvidenskab at lægge et lægge et klikgulv, hvis man ellers har målt ordentligt op og skåret til, så det passer. Ingen af delene er særligt svære. På ganske kort tid kan man lægge nyt gulv i stuen, køkkenet eller entreen, så det ser ud som nyt. Og det bliver det ved med at gøre i mange år fremover. Og så er de nemme at have med at gøre.

Køb dem i byggemarkedet

Man kan nemt klikke sig ind hos stark.dk og gå på opdagelse i de mange modeller af plader til laminatgulv. Der er mange at vælge imellem, og der er noget for en hver smag. Hvis man vil have et råt look, så kan man finde flere udgaver, der passer. Og der er også nydelige, pæne gulve til dem, der helst vil have det sådan.

Nyeste