Det er lidt en uskreven regel, at når man bliver inviteret til middag hos nogen, så medbringer man også en værtindegave for at vise, at man værdsætter værtens indsats og tid. Men det er efterhånden blevet så almindeligt ?blot? at medbringe en buket blomster, og det er der intet i vejen med. For det er nemt og hurtigt lige at gribe en færdiglavet buket i butikken, men skal du til middag hos en, du har et nogenlunde tæt forhold til, vil det måske være på sin plads med en mere personlig og unik gave ? selv om det bare er en værtindegave. Har du ikke fantasien til, hvad det skulle være, er der heldigvis gode råd at hente. Nedenfor kan du nemlig læse 5 specifikke idéer til, hvad du kan give som værtindegave, næste gang du bliver inviteret ud.

5 gode idéer, du nemt og hurtigt kan trylle frem
Okay, måske ikke ligefrem trylle frem, men med disse råd kan du i hvert fald med inden for en forholdsvis kort tidsramme anskaffe dig en alletiders værtindegave, som ikke blot består af den sædvanlige buket blomster, som ingen alligevel bliver overraskede over.

Blomster er dog ikke nødvendigvis et no-go. For du kan vælge at twiste den lidt og enten plukke en buket selv fra haven, fra grøftekanten, fra din nabos bede, eller hvor end du nu måtte støde på nogle fin blomster, som du bare MÅ have fingrene i. Har du god tid, kan du også tørre dem. På den måde bliver værtindegaven eviggjort, og han eller hun vil altid kunne nyde godt af den.

Et godt tip er at forære noget, som den hårdtarbejdende værtinde kan bruge på boligfronten. En Danmarkskort plakat er således et godt bud, fordi man med en Danmarkskort plakat kan dekorere både stue, gang, kontor, whatever! En Danmarkskort plakat er ligeledes noget, som din værtinde vil huske, at netop du har givet.

Er du rimelig ferm i et køkken, kan du også give dig i kast med at lave diverse hjemmelavede godter. Det kunne for eksempel være dadelkugler, karameller, bolcher, småkager ? bare noget, som ser lækkert ud og smager godt. Kom det i en flot cellofanpose og et tilhørende bånd, og så har du en lækker snack til værtinden.

Det kan også være, at du kender værten/værtinden så godt, at du ligefrem kender personens favoritter, når det kommer til diverse drikke og snacks. Sørg for at købe en masse af dem ind og læg dem i en flot kasse, så du kan overraske ham eller hende med alle de lækre ting, som han/hun bare ELSKER.

Du kan også vælge at gå den lidt modige vej og medbringe noget til middagen; en slags gimmick. Eksempelvis chillier, spændende krydderier, en speciel øl til forretten, eller nogle helt særlige chokolader som netop er fløjet hjem fra Belgien.