Denne Mousserende Vin har Overhalet Champagnen

Alle mennesker har nogle mål her i livet. Nogle er mere ambitiøse end andre, og det er ikke alle, der nødvendigvis kommer specielt tæt på, at indfri dem. Men når man lykkes med et eller andet, så er det rart at kunne fejre det. Med en god fejring giver man nemlig sig selv lov til at føle, hvor godt det er, at have lagt alle de kræfter i. Der er ikke nogen idé i at arbejde hårdt for et mål, hvis du ikke kan stoppe op og nyde det, når du får succes. Der vil altid være nye og større mål forude: for at føle dig motiveret til at opnå dem, så er du nødt til at vide, at der er noget at se frem til. Fejringen er en meget tydelig og håndgribelig ting at kunne se frem til. Hver gang du fejrer at du har opnået et mål eller delmål, vil du altså føle dig ekstra motiveret til, at opnå det næste mål.

Det betyder også, at du bør gøre fejringen så god og mindeværdig som muligt. Et klap på skulderen og ordene ?god klaret? er ikke nær så effektivt, som at arrangere en fest, med alle elementerne af succes og fejring. Men hvordan ser sådan en fest egentligt ud?

Det er selvfølgeligt subjektivt i sidste ende: det er din egen definition af succes og fejring, der virkeligt betyder noget. Hvis du har en kæmpe fest, som alle dine venner synes var for vild, men som ikke inspirerer dig ? så har den ikke tjent sit formål. Målet er at du føler du har opnået noget stort, og at du fyldes med ny energi, der motiverer dig til at jagte dit næste mål med fuld intensitet.

Man er selvfølgeligt nødt til at prøve sig frem, for at finde den helt rigtige måde at fejre sin succes på. Her er det okay at hente inspiration alle de steder man kan. Det er eksempelvis meget udbredt at hente inspiration fra film og TV-serier. Her vises der ofte store fejringer, og der er mange elementer der går igen. De fleste Hollywood film drager eksempelvis en stærk sammenhæng imellem fejring og champagne. Hvis man har opnået noget stort, og det skal fejres, jamen så bestilles der champagne! Det er noget vi har set så mange gange, at vi bare har accepteret det som en sandhed.

Champagne er da typisk også en ganske god vin. Men hvis man er villig til at prøve sig lidt frem, så vil mange finde ud af, at der faktisk er mousserende vine derude, som de bedre kan lide. I min omgangskreds har vi eksempelvis konkluderet, at Prosecco er en mousserende vind, der på mange måder overhaler champagnen. Vi får den samme gode oplevelse af en prop der flyver igennem luften med et stort POP, men får så en smag vi bedre kan lide, og til en mere rimelig pris.